Блогъри рушат идеологическите бариери…с бира! :)


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Posted by Picasa

На снимката сме Радан Кънев (ляво) и моя милост (Илия Марков) – пием бира до Народния театър и си говорим за политика, родова памет, архитектура и не помня още какво…

Аз съм облечен по този начин не защото имам сгрешени разбирания за прекарване на свободното време в компанията на приятели, а защото до преди малко съм бил на церемонията за награждаване на „Банка на годината“, където присъстваше част от измисления ни елит.

Снимката е готина иначе нямам някаква особена причина да я публикувам. Дело е на Комитата (и той пи бира!)

Коментари

19 thoughts on “Блогъри рушат идеологическите бариери…с бира! :)

 1. Честито, хаирлия да ни е дясно-лявото обединение – засега само в някои среди на блогърите, а пък догодина, живот и здраве, и в реалната политика – чрез една хубава народноотговорна най-широка коалиция от абсолютно всички партии в родината!!! Само този е начинът да постигнем в кратки срокове замечателната монолитност на нацията, която има от доста време в Путинова Русия, отколешна мечта на нашата олигархия! Да живей бат Бойко Борисов, предтечата на цялостното дясно-ляво сплотяване на българската нация!

  А на толкова възторжените радетели на дясно-лявото единение сред блогърите – хвала! Мога да ви разкритикувам, че сте забравили да поканите предтечата и славния борец за дясно-лява монолитност другаря бай ви Вучков, ама за следващия път го поканете! Иначе въпреки всичко вашият светъл пример ще стопля за вечни времена сърцата ни!

  Да застанем над дребнавите политически ежби и да осъзнаем простия факт, че като българи ни сродяват толкова прости, но фундаментални неща: биричката, ракийката, винцето, апетитното кебапче! Майната им на различията, нека да осъзнаем, че сме просто деца на Майка България! И то всинца ние, и богати, и бедни, и ляво-социално ориентирани, и дясно-личностно центрирани, и проевропейски настроени, и вечно предани на матушката Русия! Да живей България! Да живей бат Бойко! Да живеят Буш и Путин! Да живее царят! Да живей православието! Да живеят и евреите! Да живеят и обратните! Да живей и Расате! И Волен да живей! И тъй нататък да живей!

  А тия, дето смущават сплотеността и единството на нацията – вън! Да се махат, щом не им харесва пълното единение на народа! Не искаме повече противопоставяния, искаме пълно морално-политическо единство – подобно на онова, което имахме в замечателните времена на соцкомунизъма! Долу инфлацията! Долу либертарианството и долу антикомунизмът! Ние сме все деца на български майки юнашки! Като се обединим тотално, едва тогава ще почнем и да процъфтяваме, ще потекат обилно и навсякъде ония реки от блага, с които свързвахме „единний светлий комунизъм“ на Ботьова и Тодоря Живковича! Да живей и Дмитриевич Станишев! Уррррррррррррррраааааа!!!

 2. Господин И, защо така безотговорно се отнесохте към пенсионната застраховка на Комитата??? Такъв готин компромат беше, а вие да оставите човека на сухо?

  @ангел грънчаров – пиенето на бира с политически опоненти е мое любимо занимание още от гимназиалните ми години (е, тогава не беше бира точно) – така че лошо няма в това, че могат да седят на една маса.

 3. Спорно е само едно – дали „рушим идеологически бариери“ 🙂

  Няма нищо лошо в идеологическите бариери, както няма нищо лошо в пиенето на бира с интелигентни хора.

  Г-н Грънчаров, наистина не разбирам патоса на коментара Ви.

 4. @Стойчо: Така ме учиха американците! Това се казва contain&control – тоест пускаш скандала да излезе от тебе и да се разрази, така че да можеш да го контролираш… 😉

  А колкото до пенсията на Комитата: съжалявам, в политиката няма такова нещо като скрупули! 🙂

 5. Ни въй срам да смучете бира, еййййй 🙂 Има хора дето нямат време и за бира, а им се пие. Маскари с маскари 🙂

 6. Защо, бе? И аз харесвам млади социалистки. И гербистки, и десебарки… Че и депесарки дори. Ако левите бяха като Илия, а десните бяха като Радан, държавата ни нямаше да се казва България, а Холандия например.

 7. Г-н Кънев, няма нищо особено за разбиране в коментара ми: просто привествам тази знаменателна стъпка към дясно-ляво душеспасително обединение на нацията ни! Това е, радвам се, щото се задава нещо в туй ваше пиение на бира, което, ако се разпрастрани из реалната ни политика, ще смъкне бариерите и противоборствата, та да може в един момент цялата нация да се прегърне и да тръгне най-после към просперитет…

  Най-малкото пък съм против пиенето на бира по идеологически или пък по ценностен претекст…

 8. Ето, ако се бяхте сетили за мене – щяхме да сме трима десни срещу един ляв – щеше да види Господин И какво значи скрупули и тяхната липса в политиката!;-)

  По повод идеологическите бариери – Господин И е много подходящ партньор за спорове (не знам дали е комплимент, така че ако искаш го изтрий това мнение;-)

 9. Да, това е защото синьо-червеният заговор беше организирал взривовете в Челопечене и затвориха летището – а аз, горкият, немил-недраг спях на летището в Прага…

 10. Моля, подкрепете по всякакви начини Кампанията за граждански натиск по нравствени и ценностни подбуди. Проявете великодушие, опитайте се да застанете над всекидневните прозаични грижи и вълнения: смисълът на тази кампания касае нещо най-значимо за цялата нация. Благодаря ви за доблестта!

 11. айде наздраве и от мен. Чакам да организирате втора серия, но да ме поканите 🙂

 12. „там“ съм, но следващата седмица – от вторник нататък – съм „тук“. Влизам смело в юрисдикцията на министър Миков, инспектор Стрезов, Емил Боев и прочее, оставяйки Thames Valley Police, MI5 и ΜΙ6 да пият възкиселото
  светло пиво, дето го точат тъдява.

 13. Каква идеология имате точно пък вие двамцата от снимката? Мишоци, тресящи се от комплекса, че обществото не им обръща внимание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...