Бойко Борисов е страхливец!


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Има ли някой който досега да се съмняваше, че Бойко Борисов е популист? Едва ли…

Но не ви ли учудва фактът, че освен популист софийският кмет е и… страхливец?

Как иначе да обясним странната му постъпка да премести Парада на гордостта, организиран от БГО Джемини от центъра на София в Южния парк?

Представям си какво си е казал, помислил тази сутрин под душа:

Я по-добре да ги разкарам някъде по-надалечко от Центъра, където живеят всички баби-реститутки и баби-деца на активни борци – моят твърд електорат!

Нещо такова. Много се радвам обаче, че на Бате Бойко не му е стигнал политическият опит да предвиди колко голям въпрос ще излезе тоя парад… иначе едва ли щяхме да разберем какъв страхливец е! 🙂

Коментари

6 thoughts on “Бойко Борисов е страхливец!

 1. А ти ще кажеш ли на Бойко Борисов в очите, че е страхливец? Ако не, значи ти си страхливец. И щом защитаваш педерастите по този начин, най-вероятно и ти си педераст.

 2. Леле, разбуних духовете в централата на ГЕРБ…

  Аз гей не съм, но се притеснявам ти да не шизофреник като те гледам какъв разговор си водиш сам… 🙂

  Ако г-н Борисов се поинтересува от мнението ми пак ще му кажа, че е страхливец. Защото аз разлика от някои не пиша анонимно по блогчета, а съм си сложил името и снимката и стоя зад тях с мнението си 😉

 3. Може и да са гербаджии, но не е задължително. Простаци има и при нашите, ако се сещаш за кой подобен случай ти напомням 🙂
  Много плоска форма за оригиналничене.

 4. Бойко Борисов е не само страхливец. Той се оказа действително популист, политически късоглед, а на всичкото отгоре незапознат с основни директиви на ЕС, по които България е страна.

  @todor
  изглежда не можеш да си представиш, че е възможно някой да каже истината в очите на другиму. жалко за теб!
  А! И не е нужно да си негър за да защитаваш правата на чернокожите или да си затворник в Либия, за да защитаваш сестрите ни, дето бяха там.

  @анонимен
  И твоят пубертет ще премине все някога. Споко!

 5. Оооо никакъв проблем нямам да му кажа в очите, че е шубе.

  Аз ако чак толкова се страхувах от разни каратисти и дребни охранители, нямаше да се захвана с право. Къде по-сериозни бандити съм виждал:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...