Бойко Борисов е страхливец!


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Има ли някой който досега да се съмняваше, че Бойко Борисов е популист? Едва ли…

Но не ви ли учудва фактът, че освен популист софийският кмет е и… страхливец?

Как иначе да обясним странната му постъпка да премести Парада на гордостта, организиран от БГО Джемини от центъра на София в Южния парк?

Представям си какво си е казал, помислил тази сутрин под душа:

Я по-добре да ги разкарам някъде по-надалечко от Центъра, където живеят всички баби-реститутки и баби-деца на активни борци – моят твърд електорат!

Нещо такова. Много се радвам обаче, че на Бате Бойко не му е стигнал политическият опит да предвиди колко голям въпрос ще излезе тоя парад… иначе едва ли щяхме да разберем какъв страхливец е! 🙂

Коментари

6 thoughts on “Бойко Борисов е страхливец!

 1. А ти ще кажеш ли на Бойко Борисов в очите, че е страхливец? Ако не, значи ти си страхливец. И щом защитаваш педерастите по този начин, най-вероятно и ти си педераст.

 2. Леле, разбуних духовете в централата на ГЕРБ…

  Аз гей не съм, но се притеснявам ти да не шизофреник като те гледам какъв разговор си водиш сам… 🙂

  Ако г-н Борисов се поинтересува от мнението ми пак ще му кажа, че е страхливец. Защото аз разлика от някои не пиша анонимно по блогчета, а съм си сложил името и снимката и стоя зад тях с мнението си 😉

 3. Може и да са гербаджии, но не е задължително. Простаци има и при нашите, ако се сещаш за кой подобен случай ти напомням 🙂
  Много плоска форма за оригиналничене.

 4. Бойко Борисов е не само страхливец. Той се оказа действително популист, политически късоглед, а на всичкото отгоре незапознат с основни директиви на ЕС, по които България е страна.

  @todor
  изглежда не можеш да си представиш, че е възможно някой да каже истината в очите на другиму. жалко за теб!
  А! И не е нужно да си негър за да защитаваш правата на чернокожите или да си затворник в Либия, за да защитаваш сестрите ни, дето бяха там.

  @анонимен
  И твоят пубертет ще премине все някога. Споко!

 5. Оооо никакъв проблем нямам да му кажа в очите, че е шубе.

  Аз ако чак толкова се страхувах от разни каратисти и дребни охранители, нямаше да се захвана с право. Къде по-сериозни бандити съм виждал:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...