Господин И на 1/4 век


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Да, днес ставам на 25. Годините ми не са нищо особено като житейски опит – имало е и върхове и падения, но като цяло са били щастливи години. Най-показателното е, че не съжалявам за нищо.

От друга страна, ако има нещо, с което се гордея, то е хората около мен. Родителите ми, сестра ми и мъжа й, племенницата ми, всички роднини, жената до мен, приятелите ми били те близки или малко по-далечни (но никога прекалено отдалечени), които през последните годни се увеличават с големи темпове.

Благодаря ви, че ви има! 🙂

Тази статия не може да става прекално дълга, тъй като не обичам да говоря толкова много за себе си. Но за да завърша подобаващо, нека ви кажа нещо забавно:

Един приятел ме попита какво искам да ми купят за рожденния ден.

Депутатско място“ отговорих.

Оказа се, че всички били изкупени.

Шегата настрана, но всяко нещо идва с времето си и с много труд разбира се. Аз съм убеден, че пред мен, както и пред всички нас предстоят най-добрите времена.

До скоро!

Коментари

10 thoughts on “Господин И на 1/4 век

  1. Честито!

    Според днешните медицински постижения бих ти пожелал да е минала една четвърт от живота ти, но нека не се бъркаме в Божиите дела, пък и в делата на фармацевтичната индустрия …

  2. Да си жив и здрав, бачо Илия. И да ти се изпълнят всички мечти, без тия които смятам за малко неразумни политически 😉

  3. Поздрави и от мен: жив и здрав да е юбиляра! И като навлиза във времето на зрелостта бих си позволил да му пожелая такъв растеж в самоосъзнаването, че в един момент най-решително да загърби левите илюзии 🙂 (Това последното беше шега, но не съвсем…)

  4. Благодаря на всички за пожеланията!

    Много ценя възможността да ви познавам (макар и някои от вас само виртуално) и да общувам с вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...