Обама: "Същото"


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Много добър пример за негативна кампания, която обаче не нарушава границите на добрия тон – основната критика на Барак Обама към Джон Макейн е, че ако бъде избран за президент на САЩ, то той ще е същият и ще води същата политика като Джордж У. Буш – критично непопулярният настоящ президент.

Забележете приятната мелодийка ала „Симс“(играта), приятните снимки и начин на изписване на текста във видеото. Същевременно рекламата не прави някакви тежки и агресивни обвинения.

Видеото може да служи за пример на всеки, който иска да се занимава с политически ПъРъ, предизборни кампании и пр.

Ето го и него:

Източник: блоговете на Politico

Коментари

3 thoughts on “Обама: "Същото"

  1. Другият лагер е далеч по-активен в т.нар. негативна кампания. Странно е, че тук успяха да ни наложат схващанетоу, че е много нечестно да водиш анти-кампания. А всъщност е много интересно и ценно. На този адрес можеш да видиш клиповете на Маккейн.
    http://www.youtube.com/user/johnmccaindotcom?ob=4
    Голяма част от тях са анти-Обама и също не прекрачват добрия тон. Просто тази кампания в САЩ е страхотна!

  2. Liberter

    наистина много премерена негативна кампания. след като преди известно време видях и една македонска политическа реклама, която беше определно негативна, но доста оригинална, си мисля, че в България не само самата политика като политики куца, но и политическия ПР. уникална липса на идеи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...