Пътуване до Истанбул


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

В понеделник заминавам за Истанбул където ще участвам, по покана на Международния републикански институт, в специално обучение – симулация на президентска кампания – предназначено за участници в отминалите семинари от инициативата на МРИ, Националният демократически институт и Агенцията за международно развитие на САЩ – Европейски и евразийски млади политически лидери (ЕЕМПЛ) (инициативата си има и сайт – http://www.democraticyouth.net/).

Както и при предишното си пътуване до Белград за семинара от ЕЕМПЛ, ще се опитам да блогвам оттам, но не знам колко време ще имам – предния път американците ни го бяха уплътнили напълно, но и много приятно. Този път обещава да е дори по-интересен, тъй като ще имаме конкретна задача – да планираме, измислим, проведем и спечелим президентски избори в измислена страна от Югоизточна Европа, наречена Коватия.

Коментари

2 thoughts on “Пътуване до Истанбул

  1. Знам, че те мързи и че нямаш време и че нямаш талант за писане и че ще трябва да защитаваш социалните завоевания – ама вземи се стегни и напиши един пътепис пък даже и да има пропаганда в него (примерно можеш да кажеш, че Първанов е велик;-)

    Лек път!:-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...