Разлики


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
В интервю за питсбъргско радио, помолен да коментира арестуването на скинари, по подозрение, че са готвели атентат срещу него, Барак Обама заявил:

Мисля, че това, което прави особено впечатление в тази кампания е доколкото такива групи на мразещи хора бяха маргинализирани. Това не е Америка. Това не е нашето бъдеще.

Открих, че на хората не им пука какъв цвят е кожата ви. Това, което се опитват да разберат е кой може да изпълни обещаното.

Вместо да се оплаква от „омраза“ Обама я „изхвърля“ от дебата. На фона на расистките атаки към Обама, прикрити зад притеснения за „сигурността“ на САЩ, водени от някаква малка част от консервативните американци, към които се присъединяват дори български блогове (!?), мисля че разликата между достойното поведение и истеричността, породена от страха от загуба, са много добре различими.

Коментари

8 thoughts on “Разлики

 1. Да говориш за „расистки атаки“, свързвайки ги с „консервативните американци“, е некоректно. Внушението, именно че привържениците на Маккейн са „расисти“, е крайно подвеждащо…

 2. Ангеле, ако обичаш недей да манипулираш и да вадиш от контекста!

  Написал съм много ясно „водени от някаква малка част от консервативните американци“!

 3. Иванич, ами като си съзнал, че си „мръсен болшевиЦ“, очисти се, кой ти пречи?! 🙂

  Казвам това, щото където седнеш и където станеш напоследък все сам си пришиваш разни етикети: да не е станало мода това?!

  Или пък си на път да преживееш вътрешен катарзис? 🙂

 4. Тоя чичка с маймунката ми е любимец, типичния консервативен дебил, привърженик на Републиканците. Бих се басирал, че има поне 1 пушка у дома, единствената книга е Библията и баща му е бил член на KKK

 5. The latest installment in generations of redneckness 😉

  Не написах за кой блог става въпрос, защото не искам да популяризирам фашистки писания.

  Става въпрос за блога на „екстремните центристи“ (не знам какво им е центристкото – навсякъде по света фашизмът си е крайно-дясна идеология).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...