This is f*****g scary!


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Чували ли сте за Младежкото демократическо антифашистко движение НАШИ – най-голямата руска младежка организация, създадена от Путин?

Предлагам ви едно фото-есе, направено за Time magazine преди вероятно повече от година, в което можете да се запознаете с ежедневието на Летния лагер на НАШИ.

Нали се сещате колко демократична и антифашистка може да бъде една подобна организация, която никога не поставя под съмнение авторитетите?

Притеснителното е, че някои другари в БСП искат да играят по същия начин с младежката организация на партията, използвайки я за своите користи цели. Именно поради този факт БСМ е страдала и страда от приятелски огън от създаването си през 1994г. до днес. И заради независимостта си, демократичността си и свободолюбието на хората, които я изградиха и запазиха.

И заради такива хора тези, които искат да осъществят личните си властови амбиции няма да успеят да превърнат младежкото пространство на Левицата в гнилоч, подобен на НАШИ.

Коментари

2 thoughts on “This is f*****g scary!

  1. Нали знаеш как им викат в Русия?

    „нашисти“ – и май е доста точно

    Ако знаеш, каква бира има в Прагааааа, страшна работа, ей!

    Поздрави от Прага.

  2. Знам, да. Мн е точно.

    Пие ми се бира. Точно снощи се бях сетил за „Дойче ек“ (Немския ъгъл – не знам как се пише точно на немски), там Мозел се влива в Рейн и се получава една особено красива местност, която германците са облагородили особено добре. Има мн готина градина с голяма бирария с истинска РЕЙНСКА бира, вурстове и пържени картофи. Ех……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...