World Wrestling Federation


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Никой не може да пребори пандата.

Не, сериозно. След като дори професионалните кечисти не можаха да я преборят за сакралната комбинация от три букви WWF, сериозно ли мислите, че няколко не-се-знае-как-забогатели бг предприемачи ще успеят?

Повод да напиш това е кампанията „Гората не е само дървесина” на WWF България и срещата на екипа на организацията в България с български блогъри, на която имах честта да бъда поканен.

Много е просто защо пандата винаги печели – защото винаги е отворена и приятелски настроена. И защото се бори за нещо, от което наистина всички печелим – да има гора и природа в България. За съжаление в политиката в България нещата изглеждат толкова прозрачни все още само от гражданската им страна. Политическите партии продължават да приличат на бетонните чудовища, които изникват на хоризонта, когато излезете от ускорителя за елементарни частици.

Повече за дейността на организацията в България – от официалната им страница.

Браво WWF България!

Коментари

One thought on “World Wrestling Federation

  1. Като бях малък, по време на бума на кеча, всеки път, когато излизах на дъската да напиша задача или каквото и да било пишех в долния ъгъл на дъската WWF.

    Явно ще да е било от екологични подбуди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...