Фази на лъжата, фази на страха


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Има един момент, в който наглостта се превръща в страх. Панически, спиращ дъха страх, който започва да наднича иззад арогантната усмивка. Слабостта на Олигархията си личи по начините, по които се опитва да маргинализира протестите, с участието на едни и същи свои подставени лица. Да проследим:

Фаза 1: Отричане на протестите, като партийно организирани, предизвикани от опозиционната политическа сила и платени от престъпните кръгове, стоящи зад нея. Боби СИЛОвакът излиза в ТВ7 да обяснява, че Бойко Борисов му е предложил 40лв. да протестира.

Натисни за по-голям размер


Фаза 2: Признаване на „справедливите искания на гражданите“ (които бяха платени и докарани от Монтана) от страна на Кабинета и среща с МНИМИ представители на протестиращите. Бобчо СИЛОвакът отива на среща в Министерски съвет.

Фаза 3: Очерняне и компрометиране на единствената мощна институция, останала извън опеката на Олигархията – Президентът на Републиката. Сайт, близък до Бобе СИЛОвак, публикува „разследване на независими журналисти“, разбира се лишено от каквито и да било доказателства, за „далавери“. „Разследването“ е пространно отразено от всички медии, близки до Олигархията.

Фаза 4: Постоянни опити за сплашване на протестиращите чрез тиражиране ПОСТОЯННО на СЛУХОВЕ за платени провокатори от футболните агитки. Забележете, СЛУХОВЕ – Олигархията е толкова страхлива, че дори не смее реално да действа. Знае, че вдигне ли нож срещу гражданите, от нож ще умре.

Фаза 5: Последна засега. Започва мащабна акция за разделяне на протестиращите – бедни с/у богати, умни с/у глупави, морални с/у неможещи да си плащат сметките. Боб POWERman се появява заедно с едно от нелегитимно нарочените за лица на февруарските протести Ангел „Че“ Славчев в студиото на ьТВ, казва за разделението бедни/богати и няколко пъти си сменя позицията дали кабинетът трябва или не трябва да подава оставка. В крайна сметка май не трябва.

А истината всички я знаем. На пл. „Независимост“ се събираме всяка вечер редом бедният и богатият, слабият и силният, живеещият на жълтите павета и в отдалечените села на Странджа, обединени от желанието да извоюваме свободата и независимостта си. Тази свобода започва с оставката на кабинета на Олигархията.

И ще бъдем там, всяка вечер, докато не го постигнем.

Чакам ви довечера, в 18.30 на Ларгото.

Коментари

4 thoughts on “Фази на лъжата, фази на страха

  1. И Дърева вика, че протестираме само богати и сити… А аз като дойда, си броя стотинките да ми останат за една бира на гарата преди влака за обратно… Много съм богат…

  2. Не е права Дърева- протестират САМО неуспелите, неудолетворените. А мълчаливото мнозинство, което вече живее доста добре, гледа отстрани и си трае.

  3. Десните към костов и сините били леви. Така излиза, защото и левите са против БКП-ОЛИГАРХИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА. Дертлиев и Слабаков бяха леви, но бяха против онзи режим. Но дясното е измислено против либерализма, и е в защита на олигархията. Десните са за свободна конкуренция – ТРЪСТОВЕ СРЕЩУ МАЛЪК БИЗНЕС В СВОБОДНА БОРБА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...