Испания на финал!


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Снимка: [Reuters]

Колко хубава игра е футболът. Въпреки всички гадости и несправедливости, които се случват в него, отборът показал най-интересната и динамична игра на шампионата и най-постоянният отбор дотук ще играе на финал!

Дано само този път Гари Линекер не излезе прав, нали Иване…? 😉

Коментари

5 thoughts on “Испания на финал!

 1. И аз съм доволен от такава комбинация на финала. Аз ще викам за Германия, но няма де се ядосвам, ако испанците спечелят – играят наистина добре, а и те, както и германците, заслужават шампионска титла – отдавна не им се е случвало и на двата отбора

  хехехе – ако финалът беше Русия-Турция щях да викам за комшиите:-)

 2. Вие с Комитата сте опасни политикани! 🙂 Стига сте смесвали футбола с политиката!

  Иначе аз няма как да не викам за Испания предвид това, че зет ми е испанец… 🙂

 3. Забелязал ли си какво пише на блога на Комитата от горе?

  Според мен европейските и световни шампионати са идеален заместител на войните, а както знаем „войната е продължение на политиката…“ – така че хич даже и не се срамувам да разглеждам европейското като политика.

  Коя е човешката дейност, в която се веят знамена, пеят се химни, има атаки, контраатаки, флангове, стратегия и тактика, а недиректните участници стискат зъби и подкрепят своите?

  А аз като съм немскоговорящ и работя в испанска фирма – за кого да викам?:-)

 4. Сега ми се наложи да пиша честитка на шефката;-) – ама като гледам, че не отговаря, мога да си направя извода, че са се напили от кеф и още не са дошли на работа:-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...