Мотивирано


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Чета в „Дневник“, че Станишев искал „по-мотивираща“ кандидатура за кмет на София от Георги Кадиев.

И аз исках по-мотивиращ кандидат за министър-председател.
И аз искам по-мотивиращ кандидат за председател на партията.
Ама слуша ли ме някой?

През 2007г. Станишев, с триста зора, успя да наложи „неговия човек“ ген. Бриго Аспарухов за кандидат за кмет на БСП в София. Тогава партията постигна своеобразен рекорд – мажоритарната й кандидатура имаше по-нисък резултат от пропорционалната листа (за общински съветници).

Поредните изпълнения на г-н Станишев просто затвърждават това, което много хора вече знаят – че той и екипът му тотално са скъсали с реалността и отказват да направят каквато и да е връзка с нея. Как иначе да тълкуваме отказът му да подаде оставка, след като фактически се превърна в най-слабия лидер на Левицата в България?

Това добре, но как да обясним нежеланието/неможенето на останалите лидери и редови членове на партията да направят нещо по въпроса?

Да потърсят сметка на този, който в крайна сметка носи отговорността.

Коментари

2 thoughts on “Мотивирано

  1. Трябва ли човек да дойде на годините на Божидар Димитров, за да осъзнае, че основната структура на БКП/КДС няма как да е адекватна партия. А народа е казал: една птичка пролет не прави. БСП е прогнила до мозъка на костите на членовете си, 100% сравнимо с ДПС. Осъзнайте това и се опитайте да съберете сносен екип за една съвременна левица. България има нужда от това, но ДС чрез роене спъна всякакви опити от рода на БСДП.

  2. Илия, БСП/БКП е една криминална организация, в която решават тарторите.

    Кое те затруднява толкова да разбереш този простичък факт? Не стигат примерите за злоупотреби ли, не прозира тоталитарната БКП ли, не се слагат винаги начело на листите едни и същи хора ли, що ли?

    Кажи, ще ти помогнем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...