Обама е радикален комунист, който ще унищожи САЩ


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Алан Кийс:

Обама е радикален комунист и мисля, че става ясно (…) той ще унищожи тази страна.

Тазседмичното ми предложение към екстремните нацита идва от блога Crooks and Liars.

Алан Кийс е републиканският съперник на Барак Обама в изборите за сенатор от Илинойс през 2003г… което обяснява как е стигнал изобщо дотам.

В най-тъмно сините или червени щати предварителните избори са доста по-важни от същинските, тъй като се знае почти със сигурност, че кандидатът на водещата партия ще спечели.

Дори в тъмносини бастиони като Илинойс обаче републиканците трябва да пуснат някой, поне за парлама, и за подобни „общественици“ като Кийс явно популярността е достатъчен стимул.

Коментари

2 thoughts on “Обама е радикален комунист, който ще унищожи САЩ

  1. Да, но не цялата.

    Това, което е уникално различно за американските партии (в сравнение с българските или европейските) е, че те са толкова големи и разностранни, че в тях има всякакви идейни течения и фракции, които биват толерирани и съществуват заедно в рамките на една партия.

    Това лице, което виждаме тук е най-грозното и ужасно. За съжаление то беше взело връх в Републиканската партия през последните 8 години и я докара до тотален крах и до едни от най-ниските следвоенни нива на подкрепа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...