Солидарни с многообразието


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303


За трета поредна година Българска социалистическа младеж застава зад Софийския прайд. Подкрепата ни е не само формална – за правото да се „протестира“, а свързана с убеждението ни, че всички човешки същества са равни пред закона и обществото и като такива имат същите права, включително да създават семейства, признати от държавата и обществото.

Това и моето лично убеждение. И като човек, който е изпитал тежестта на това да защитава ценностите и убежденията си искам да поздравя Радан Кънев за смелата му позиция и доблестта да я защитава в една „консервативна“ и донякъде „враждебна“ среда в собствената си партия.

Иначе моята позиция е ясна от няколко години, можете да разлистите този блог и да научите повече по темата. Пробвайте с етикета „ЛГБТ“.

Сега отивам да се готвя за участието си в К2 тази вечер след 18.30 където ще коментирам един още по-човешки проблем – затварянето на онлайн библиотеката „Читанка“ и правото на свободен достъп до култура от всички човешки същества.

Коментари

4 thoughts on “Солидарни с многообразието

  1. Някак си не е много коректно да се казва „БСМ застава зад (протестиращите) на гей-парада“, щото такава словесна конструкция поражда някои нежелани сексуални асоциации 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...