This is f*****g scary!


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Чували ли сте за Младежкото демократическо антифашистко движение НАШИ – най-голямата руска младежка организация, създадена от Путин?

Предлагам ви едно фото-есе, направено за Time magazine преди вероятно повече от година, в което можете да се запознаете с ежедневието на Летния лагер на НАШИ.

Нали се сещате колко демократична и антифашистка може да бъде една подобна организация, която никога не поставя под съмнение авторитетите?

Притеснителното е, че някои другари в БСП искат да играят по същия начин с младежката организация на партията, използвайки я за своите користи цели. Именно поради този факт БСМ е страдала и страда от приятелски огън от създаването си през 1994г. до днес. И заради независимостта си, демократичността си и свободолюбието на хората, които я изградиха и запазиха.

И заради такива хора тези, които искат да осъществят личните си властови амбиции няма да успеят да превърнат младежкото пространство на Левицата в гнилоч, подобен на НАШИ.

Коментари

2 thoughts on “This is f*****g scary!

  1. Нали знаеш как им викат в Русия?

    „нашисти“ – и май е доста точно

    Ако знаеш, каква бира има в Прагааааа, страшна работа, ей!

    Поздрави от Прага.

  2. Знам, да. Мн е точно.

    Пие ми се бира. Точно снощи се бях сетил за „Дойче ек“ (Немския ъгъл – не знам как се пише точно на немски), там Мозел се влива в Рейн и се получава една особено красива местност, която германците са облагородили особено добре. Има мн готина градина с голяма бирария с истинска РЕЙНСКА бира, вурстове и пържени картофи. Ех……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...