Упражнения в приказване


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
От тройната коалиция дали заявка за втори мандат. Е вие какво очаквахте? Да свалят гащите без бой ли?

Да не би Костов преди 7 (ще станат скоро) години да не даде зявки за втори мандат? След тотално опорочената приватизация, масово неуспешните реформи и т.н.

Или Сакскобурготски преди 3 с връщането на собствените имоти, шашмата да не им плаща данъци, БТК и пр.?

Работата на правителствата е да управляват и да ни убедят, че са сторили най-доброто, което ситуацията е позволявала. Ако го направят ще си изпълнят амбициите за втори мандат.

Позитивното в случая е, че след около година българските граждани отново сами ще имат правото да определят дали амбициите на партиите от тройната коалиция са реални и да дадат право на този, който намират за най-достоен, да ни управлява. Това е голямото постижение на осемнадесетте години преход.

Снимка: actualno.com

Коментари

One thought on “Упражнения в приказване

  1. Гледам, харесват ти;-)

    Иначе сериозно – нахалничко(виж колко съм деликатен;-) е от ТЯХНА страна. Разбираемо е, ако всяка ОТДЕЛНА партия заяви желанието си да спечели изборите, но тия отворковци говорят за още един мандат на ТРОЙНАТА коалиция. Има разлика, нали?
    т.е.добре сме си така, не щем да пускаме нов играч.

    Но е абсолютно разбираемо желанието за нов мандат на всеки по отделно – в крайна сметка партиите с механизъм за спечелване на властта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...