WordCamp Europe в София


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

WordCamp Europe 2014

Ако някога сте се замисляли за/проучвали как да си направите сайт/блог, сигурно вече сте чували за WordPress. Не е изненадващо предвид факта, че повече от 1/5 от всички сайтове в Интернет се задвижват от него.

Независимо дали сте го ползвали или само сте чували за WordPress, тази година имате невероятната възможност да посетите едно от най-големите WP-събития в света на родна земя – WordCamp Europe (#wceu)!

То ще се проведе на 27-28 септември в НДК в София и ще събере най-големите имена в общността, включително създателят на WordPress – Мат Муленуег.

WordCamp в никакъв случай не е събитие само за хора, които пишат код/правят уебсайтове. Мисията на WordPress и създателите му (разбира се, че имат мисия…) е да “демократизира” интернет, тоест да “овласти” всеки да публикува, създава, да популяризира стремежите и интересите си. (Всъщност, ако се замислите, това е доста благородна мисия.)

Така че, ако някога сте се замисляли да пишете/публикувате онлайн (а би трябвало да сте), но не сте били много сигурни откъде да започнете, WordCamp Europe е идеалното място.

Повече за събитието, лекторите и как да си купите билети – на официалния сайт.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...