WordCamp Europe в София


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308

WordCamp Europe 2014

Ако някога сте се замисляли за/проучвали как да си направите сайт/блог, сигурно вече сте чували за WordPress. Не е изненадващо предвид факта, че повече от 1/5 от всички сайтове в Интернет се задвижват от него.

Независимо дали сте го ползвали или само сте чували за WordPress, тази година имате невероятната възможност да посетите едно от най-големите WP-събития в света на родна земя – WordCamp Europe (#wceu)!

То ще се проведе на 27-28 септември в НДК в София и ще събере най-големите имена в общността, включително създателят на WordPress – Мат Муленуег.

WordCamp в никакъв случай не е събитие само за хора, които пишат код/правят уебсайтове. Мисията на WordPress и създателите му (разбира се, че имат мисия…) е да “демократизира” интернет, тоест да “овласти” всеки да публикува, създава, да популяризира стремежите и интересите си. (Всъщност, ако се замислите, това е доста благородна мисия.)

Така че, ако някога сте се замисляли да пишете/публикувате онлайн (а би трябвало да сте), но не сте били много сигурни откъде да започнете, WordCamp Europe е идеалното място.

Повече за събитието, лекторите и как да си купите билети – на официалния сайт.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...