We don’t wanna PutIn


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Да речем, че вие сте средностатистически български интернет потребител в активна възраст.

Не обичате комунистите, презирате Путин и Русия, не знаете за кой да гласувате на Евровизия???

Не се чудете повече!

Грузия е ибрала да участва в уникална песен, в която се пее „We don’t wanna put-in…“, тоест „Не искаме Путин“:

Е, никой не е рекъл, че руският министър-председател ще се радва само на позитивни поп-изпълнения в негова чест. Интересно обаче защо грузинците не пеят за руския президент и „символ на държавността“ – г-н Медведев?

Коментари

9 thoughts on “We don’t wanna PutIn

  1. Като се абстрахираме от основателната им неприязън, трябва да признаем, че и тоя техничкия /Саакашвили/ си го бива…Направо да го откъснеш!

  2. Простете, но защо средностатистическия български интернет потребител в активна възраст, не трябва да обича комунистите, и да презира Путин и ОСОБЕНО Русия???
    Съседа, е и за добро и за лошо, съсед! А в тая връзка, англо-саксонците, нямаха ли една приказка за приятелите и ИНТЕРЕСИТЕ!?

  3. Напълно съм съгласен – британската приказка е вечна и прекалено много хора в България не са или се държат така, сякаш не са я чували.

    Но видеото е готино. Някъде (май при Иван Бедров) четох, че са презаписали песента и няма да е с такъв текст за истинската Евровизия.

  4. Вчера по „Эхо Москвы“ казаха, че организацията, която организира Евровизия е дала срок до 16-ти март да променят текста, като се е позовала на правило, че не трябва в текстовете на песните да има обиди и псувни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...