We don’t wanna PutIn


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/iliamarkov.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Да речем, че вие сте средностатистически български интернет потребител в активна възраст.

Не обичате комунистите, презирате Путин и Русия, не знаете за кой да гласувате на Евровизия???

Не се чудете повече!

Грузия е ибрала да участва в уникална песен, в която се пее „We don’t wanna put-in…“, тоест „Не искаме Путин“:

Е, никой не е рекъл, че руският министър-председател ще се радва само на позитивни поп-изпълнения в негова чест. Интересно обаче защо грузинците не пеят за руския президент и „символ на държавността“ – г-н Медведев?

Коментари

9 thoughts on “We don’t wanna PutIn

  1. Като се абстрахираме от основателната им неприязън, трябва да признаем, че и тоя техничкия /Саакашвили/ си го бива…Направо да го откъснеш!

  2. Простете, но защо средностатистическия български интернет потребител в активна възраст, не трябва да обича комунистите, и да презира Путин и ОСОБЕНО Русия???
    Съседа, е и за добро и за лошо, съсед! А в тая връзка, англо-саксонците, нямаха ли една приказка за приятелите и ИНТЕРЕСИТЕ!?

  3. Напълно съм съгласен – британската приказка е вечна и прекалено много хора в България не са или се държат така, сякаш не са я чували.

    Но видеото е готино. Някъде (май при Иван Бедров) четох, че са презаписали песента и няма да е с такъв текст за истинската Евровизия.

  4. Вчера по „Эхо Москвы“ казаха, че организацията, която организира Евровизия е дала срок до 16-ти март да променят текста, като се е позовала на правило, че не трябва в текстовете на песните да има обиди и псувни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...